У палаті Тимошенко й у процедурній стоять відеокамери - Власенко

Четвер, 10 травня 2012, 17:39

У палаті Юлії Тимошенко в центральній клінічній лікарні №5 "Укрзалізниці" в Харкові встановлені камери відеоспостереження, заявляє захисник Сергій Власенко.

"За її словами, у її палаті, і там, де проходять процедури, стоять три відеокамери", - сказав він журналістам після відвідування екс-прем'єра в лікарні в четвер, повідомляє "Інтерфакс".

"Хто за цим спостерігає й навіщо – незрозуміло", - додав адвокат.

Власенко зазначив також, що не встиг обговорити з Тимошенко подачу позову в Лондонський суд відносно першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна, тому що їхня зустріч тривала буквально 10 хвилин.

"Ми не встигли нічого обговорити, бо я потрапив буквально на 10 хвилин. Поки йшли перевірки, ми реально потрапили до неї близько 16.30. Зараз я змушений бігти на літак, а Євгенія (дочка Тимошенко) ще затримається, вона їде пізніше", - сказав Власенко.

Захисник підтвердив, що процес виходу Юлії Тимошенко з голодування фактично ще не починався.

"Пенітенціарна служба не дає можливості передавати ті речі, які необхідні для виведення її з голодування. З того, що ми передали сьогодні, тільки частина потрапить сьогодні до Юлії Володимирівни. Тобто, вона до цього часу фактично перебуває в режимі голодування", - сказав Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування