Чоловік Тимошенко вже просить забрати в України Євро-2012

Четвер, 10 травня 2012, 20:49

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр вважає логічним перенесення фінальних ігор Євро-2012 з України до будь-якої іншої країни.

Про це він сказав на зустрічі з колишнім чеським сенатором від Громадянсько-демократичної партії Властімілом Сегналом, повідомляє "Українська газета".

На думку Олександра Тимошенка, бойкот Євро-2012 в Україні і навіть перенесення фінальних ігор турніру до будь-якої іншої країни є "цілком логічним кроком".

"Звісно, нам як громадянам і патріотам України прикро, що країну чекає ізоляція, адже Євро-2012 – це велика подія для України, на яку всі так довго чекали. Але, з іншого боку, нам зрозумілі й побоювання керівників європейських держав за своїх громадян, котрі не можуть бути при такому режимі у повній безпеці. Тому перенесення фіналу турніру до будь-якої іншої країни видається єдино можливим політичним кроком", - сказав він.

До цього кроку Тимошенко пропонує додати ще й персональні санкції проти очільників кримінальної влади в Україні, які б включали як обмеження в’їзду, так і замороження активів щонайменше на 10 років.

"Нехай вони доведуть, що ці кошти отримані чесним шляхом", - зазначив Олександр Тимошенко.

Персональний список осіб для санкцій чоловік Юлії Тимошенко передав колишньому чеському сенаторові під час обміну думками особисто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування