Олександр Тимошенко пояснює Європі, що Янукович розуміє тільки силу

Субота, 12 травня 2012, 15:44

Олександр Тимошенко вважає, що економічні санкції проти представників чинної влади в Україні можуть бути ефективнішими за дипломатичні заклики.

Про це чоловік екс-прем'єр-міністра України заявив в інтерв’ю болгарській газеті "24 часа", повідомляє сайт Тимошенко

"З режимом Януковича марно говорити дипломатичною мовою. Захід повинен зрозуміти, що влада в Україні – це колишні кримінальні злочинці, одягнені в найдорожчі марки одягу і навчені говорити заготовлені слова", - заявив він.

"Насправді ж вони розуміють тільки тюремний жаргон і грубу силу. Таким чином, Захід повинен діяти рішуче - ввести більш жорсткі санкції проти режиму, щоб заморозити їх активи, банківські рахунки, майно тощо", - сказав Олександр Тимошенко

Як відомо, Олександр Тимошенко 23 квітня, після примусової госпіталізації Юлії Тимошенко та побиття у Качанівській колонії, попросив президента США Барака Обаму, президента Росії Володимира Путіна, канцлера ФРН Ангелу Меркель, голову Європарламенту Мартіна Шульца, генсека ООН Пан Гі Муна захистити та не дати фізично знищити його дружину.

У своєму зверненні Олександр Тимошенко просив запровадити персональні санкції проти представників режиму Януковича, які здійснюють знущання та тортури над Юлією Тимошенко та іншими політичними в’язнями. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування