Донецьким водіям радять об’їжджати центр, бо там буде Янукович

Неділя, 13 травня 2012, 21:07

Державтоінспекція Донецька рекомендує водіям обмежити своє пересування центром під час перебування у місті у понеділок президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ у зв`язках з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

"У зв`язку з проведенням 14 травня цільових заходів Державтоінспекція Донецька рекомендує водіям коректувати свій маршрут руху в об`їзд центральної частини міста", - сказано в повідомленні.

Водіїв закликають "бути особливо уважними за кермом, здійснювати рух міськими магістралями з безпечною швидкістю, суворо виконувати вимоги інспекторів дорожньо-патрульної служби, своєчасно реагувати на включені звукові і світлові проблискові сигнали патрульних автомобілів".

Також міліція рекомендує і пішоходам "бути обережними під час переходу проїжджої частини, не виходити раптово на дорогу, правильно обходити транспорт і користуватися підземними переходами".

Як відомо, під час останньої поїздки Януковича до Дніпропетровська пересування центром міста було обмежено, а кортеж президента, заради якого перекривали рух, розтягувався на кілька кварталів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування