Лікар заперечує, що у Луценка гепатит

Понеділок, 14 травня 2012, 12:41

Заяви родичів і політиків щодо наявності у екс-глави МВС Юрія Луценка гепатиту С не відповідають дійсності.

Про це заявив головлікар Лікарні швидкої допомоги Києва Олександр Ткаченко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Уже двічі Луценко проходив стаціонарне лікування в нашій клініці. Жодного разу ніяких нарікань чи претензій щодо роботи медичного персоналу Лікарні швидкої допомоги він не висловлював. Заяви родичів про наявність у нього вірусного гепатиту С не відповідають дійсності", - заявив лікар.

"Я наголошую, у нього немає гострого вірусного гепатиту. А ТТV не пов'язаний із якимсь зараженням. Різниця між ТТV та гепатитом С така сама, як між березою та дубом. І будь-якому медику це зрозуміло", - сказав Ткаченко.

"Зараження ТТV може відбуватися ентеральним шляхом (брудні руки, немиті продукти). Усі ті заяви, які ми чуємо сьогодні із цього приводу не від медиків, є спекуляцією на темі здоров'я. Це щонайменше неетично та смішно", - наголосив лікар.

Раніше захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко так пояснював небажання екс-прем'єра проходити лікування в українських лікарів: "(...) Ми не хочемо повторення ситуації з Юрієм Луценком, якого заразили гепатитом, а потім вони скажуть, що якась медсестра погано помила руки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News