Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві схили Дніпра віддали під забудову ресторанами, кортами і паркінгами

Понеділок, 14 травня 2012, 17:40

Тимчасова контрольна комісія Київради з вивчення ситуації, що склалася навколо забудови Паркової дороги, заявляє про наміри різних компаній збудувати 14 об'єктів на дніпровських схилах у Києві.

Про це повідомив депутат Київради від фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Олександр Бригинець.

За словами депутата, на сьогодні 14 компаніям видані містобудівні умови і обмеження забудови на Праковій дорозі.

Зокрема, компанії "Амадеус Ко" надана земділянка 2,183 га на Парковій дорозі під будівництво об`єкта транспортної та інженерної інфраструктури (вертолітного майданчика) з граничною забудовою ділянки у 40%. Гранична висота будівлі не визначена, і, згідно з рішенням, визначиться "технологічною необхідністю обумовленою завданням на розміщення інженерно-транспортного комплексу".

Так сьогодні виглядає вертолітний майданчик 

Компанії ТОВ "Астера-С" надана земділянка на Парковій дорозі, 6-10 під будівництво готельно-адміністративно-розважального комплексу з наземним і підземним паркінгами.

ДУСі отримала земділянку на Парковій дорозі, 3-5-7 під експлуатацію та обслуговування нежитлових приміщень, компанія "Атіка" отримала ділянку на Парковій дорозі, 3 під спортивно-оздоровчий комплекс, компанія "Курені" – ділянку на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-ресторанного комплексу.

КП "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт" виділили ділянку на Парковій дорозі, 8-Б під будівництво будівель і спорудпідприємства, Печерській райраді – для будівництва дитячого майданчика та гостьової автостоянки.

А це міст від вертолітного майданчика, щоб зручно діставатись до центру міста

ТОВ "Шевченко, Дідковський і Партнери" отримали землю підбудівництво офісно-спортивного комплексу,  ТОВ "Ведмідь" – підбудівництво тенісного клубуТОВ "Альянс-Центр" – під зведення ресторану.

Дочірня компанія НАК "Нафтогаз" отримала землю на Парковій дорозі, 3/5,7 під адміністративно-офісний будинок, компанія "Курені" – ділянку на Парковій дорозі, 4 під реконструкцію ресторану та гостьової автостоянкиТОВ "Гранд Буд" – на Парковій дорозі, 4 під будівництво готельно-розважального комплексу з підземним паркінгом, компанії "Профіль" – на Парковій дорозі, 16 під реконструкцію існуючого ресторанного комплексу.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування