"Реформи" вже навіть Януковича дратують

Понеділок, 14 травня 2012, 22:23

Президент Віктор Янукович визнав, що слово "реформи" вже "дратує суспільство", тому він говорив "про перетворення".

Про це він заявив у понеділок в Донецьку, виступаючи на зустрічі з діловими колами і керівниками Донецької області, передає УНІАН.

"Стабільність - це те питання, про яке ми з вами досить часто говоримо. Стабільність, спадкоємність тощо. Це те, що сьогодні дуже необхідно нашій країні для того, щоб ми могли здійснити величезну кількість перетворень", - сказав В.Янукович.

І додав: "Ви знаєте, слово "реформи", воно вже дратує суспільство, так? Так чи ні? Трошки є, так? Такий, не хороший осад. І я говорю – перетворення".

Янукович в чергове підкреслив, що "ми маємо модернізувати нашу країну, багато напрямків нашого життя так, щоб одержати всі кращі стандарти, які вже перевірені у цьому світі, і це те, до чого ми маємо прагнути".

"І от коли ми говоримо про європейську інтеграцію, то на першому місці питання стоїть нашого домашнього завдання. Ми це не для когось робимо і ми не комусь складаємо іспит, ми це робимо для себе, для майбутніх поколінь…", - пояснив президент.

А потім, звертаючись до присутніх у залі, додав: "Ви не проти? Ні? Так, добре, дякую".

Після цих слів у залі пролунали оплески, і Янукович сказав: "Дорогі друзі, колеги, хочу вам побажати, щоб ви, як і раніше, залишалися лідерами у розв’язанні складних питань, які, природно, будуть в нашому житті. Я знаю, що Донбас має величезний духовний ресурс".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...