Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Співпрацівниця Братів Капранових зникла після відвідин КМДА

Понеділок, 14 травня 2012, 22:21

Співпрацівниця Братів Капранових зникла після зустрічі із керівником управління культури Київської міськдержадміністрації Світланою Зоріною.

Про це повідомляє в понеділок пізно увечері "Друг Читача".

"Головачова Галина є арбітражним керуючим у справі про банкрутство ТОВ "Міжнародна книга", яким володіла і яке досі очолює Зоріна Світлана Іванівна, суміщаючи цю посаду із посадою в КМДА", - зазначається в повідомленні.

"Міжнародна книга" заборгувала компанії Капранових понад 300 тисяч гривень і зникла", - уточнили брати.

"Після довгих пошуків нам вдалося домогтися зустрічі із Зоріною і вона погодилася компенсувати борг компанії із власних грошей. Сьогодні Галина Головачова пішла на зустріч, на якій мала отримати гроші та підписати відповідні документи", - зазначається в повідомленні.

"Як повідомили свідки, при виході з офіса на вул Еспланадній вона була зупинена невідомими, які відрекомендувалися співробітниками правохоронних органів. Вони почали розмову з Головачовою. Коли вона сказала, що зараз приїде адвокат, невідомі силоміць посадили її в машину і повезли у невідомому напрямку", - сказано в заяві.

Фото "ВКонтакті" 

"Поки що зусилля адвокатів марні, у жодних слідчих ізоляторах слідів Головачової не знайдено. Ми вважаємо, що вона стала жертвою викрадення з метою шантажу, до організації якого причетна Голова управління культури КМДА Зоріна Світлана Іванівна", - підсумували видавці.

У жінки вдома дитина.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування