Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Луценка готуються до гіршого

Вівторок, 15 травня 2012, 14:42

Захист екс-міністра Юрія Луценка не розраховує на справедливе рішення Апеляційного суду Києва.

Про це адвокат Олексій Баганець заявив в інтерв'ю журналістам, повідомляє  Лігабізнесінформ.

"Я вперше у своїй практиці зіштовхуюся з тим, що судом не були допитані майже 50 свідків з боку державного обвинувачення, відмовлено було в допиті 12 свідків, про що клопотав захист Юрія Луценка. Тобто неповнота досудового і судового слідства очевидна", - заявив адвокат.

Баганець підозрює, що "уже підготовлено постанову суду про відмову в задоволенні апеляції захисту Юрія Луценка". У нього від спочатку не було надій на неупереджений розгляд справи в Апеляційному суді.

"Я із самого початку знав про те, що, на великий жаль, на сьогоднішній день суд керується ззовні, і законного рішення в справі Луценка, тим більше з боку Апеляційного суду, не буде", - сказав він.

Адвокат також повідомив, що у випадку відмови в задоволенні апеляції захист буде звертатися з касаційною скаргою у Вищий спеціалізований суд.

"Там у мене є невеликі надії на те, що, можливо, вищий спеціалізований суд хоча б частково ухвалить законне рішення в справі Луценка, а так, звичайно, надія тільки на Європейський суд з прав людини, на те, що він може захистити законне право Луценко на справедливий суд", - відзначив він.

В вівторок з 10:00 в Апеляційному суді Києва йде розгляд по суті апеляційної скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на вирок Печерського районного суду Києва від 27 лютого 2012 року, яким він був засуджений до чотирьох років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування