Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович запросив колег на Євро, а деяких ще й до Чорнобиля

Вівторок, 15 травня 2012, 20:23

Президент України Віктор Янукович запрошує російського колегу Володимира Путіна відвідати Чорнобильську АЕС у рамках державного візиту в Україну.

Про це він сказав на неформальному саміті глави держав СНД у вівторок в Москві, розповідаючи про те, що зроблено Україні в рамках збору коштів Чорнобильським фондом "Укриття".

"Я, Володимир Володимирович, хочу вам запропонувати - прийшов час державного візиту в Росію і Україну, по-моєму з 1996 року не було державного візиту, якщо візит буде здійснюватися, ви, як активний учасник цього проекту (з фінансування нового безпечного укриття на ЧАЕС ) будівництва і наш сусід, який постраждав достатньо. Олександр Григорович (Лукашенко), пропустив, з нього прогул, ми запрошуємо вас приїхати", - зазначив він.

Янукович нагадав, що 26 квітня поточного року над 4-м енергоблоком ЧАЕС розпочато монтажні роботи по будівництву нового конфаймента.

В ході свого виступу Янукович також запросив своїх колег - глав держав СНД приїхати в Україну на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Я також хотів би вас запросити, шановні колеги. 8 червня у нас починається Євро-2012. Звичайно, буде фінальний матч у Києві, але будуть і інші матчі. Якщо будуть цікаві для вас - я запрошую, будь ласка, в будь-який час коли хочете, повідомте, ми будемо раді вас прийняти на цьому спортивному святі великому", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування