Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Луценка суперечать самі собі - прокурор

Вівторок, 15 травня 2012, 23:03

Заяви захисту Юрія Луценка про неповноту судового слідства необгрунтовані, а вимоги про необхідність проведення судового слідства в апеляційному суді суперечливі і абсурдні.

Таку думку озвучив державний обвинувач у справі екс-глави МВС Віктор Клименко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Прокурор зазначив, що захист Луценка сам собі суперечить, вимагаючи проведення слідства, спрямованого на отримання доказів, і при цьому стверджує про начебто відсутність взагалі будь-яких доказів провини засуджених.

"Захист у своїх апеляціях і клопотаннях висловлює суперечливі твердження про повну відсутність доказів провини засуджених, проте при цьому вимагає провести судове слідство в суді апеляційної інстанції", - зазначив він.

"Якщо ж твердження про відсутність доказів провини засуджених справді обґрунтовано, чому захисники намагаються відшукати нові докази у кримінальній справі, наполягаючи на судовому слідстві? В цьому власне і полягає суперечливість заяв адвокатів. Кожному юристу це добре видно і зрозуміло", - заявив Клименко.

"Тому така їх (адвокатів) позиція не більше ніж спроба створити нові інформаційні приводи і затягнути апеляційний розгляд", - вважає прокурор.

Як відомо, у середу в Апеляційному суді Києва продовжиться розгляд по суті апеляційної скарги Луценка на вирок Печерського райсуду Києва від 27 лютого 2012 року, яким він був засуджений до чотирьох років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування