Янукович назвав чесні вибори своїм завданням

Четвер, 17 травня 2012, 15:17

У 2012 році в Україні повинні пройти чесні й демократичні парламентські вибори.

Про це президент Віктор Янукович сказав під час зустрічі зі співдоповідачами комітету ПАРЄ з питань моніторингу Маріеттою де Пурбе-Лундін і Маіліс Репс.

"Ми готуємося до проведення парламентських виборів. Завдання стоїть провести чесні, демократичні вибори", - заявив він, цитує прес-служба президента.

Янукович також звернув увагу, що в Україні ще за рік до виборів було створено необхідну законодавчу базу для їх проведення.

Крім того, президент відзначив позитивну динаміку у вирішенні всіх питань, які стосуються співпраці України та Парламентської Асамблеї Ради Європи.

За його словами, з усіх українських питань, за якими приймалися рішення ПАРЄ, створено робочі групи, що контролюють виконання цих рішень.

"Приємно зазначити, що є позитивна динаміка у вирішенні цих питань за багатьма напрямками, і наша активна взаємодія з ПАРЄ цьому сприяє", - сказав Янукович.

Він також високо оцінив можливість представників ПАРЄ працювати з різними державними інституціями в Україні, що створює умови для об’єктивної оцінки ситуації в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News