Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія МОЗ постановила, що Тимошенко не можна тягти в суд

Четвер, 17 травня 2012, 16:25

Комісія Міністерства охорони здоров'я вважає неможливою участь колишнього прем'єра Юлії Тимошенко в судовому засіданні 21 травня.

Про це заявила журналістам начальник комісії МОЗ Галина Сіроштан, повідомляють Українські новини.

За її словаим, у МОЗ надійшов запит від начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна про стан здоров'я Тимошенко й можливість її участі в судовому засіданні 21 травня.

Члени комісії прибули до лікарні, поговорили з лікарем Іриною Фурсою, ознайомилися в медичною документацією, з перебігом хвороби Тимошенко, а також з виконуваними нею процедурами й графіком прийому лікувального харчування.

Члени комісії зазначають, що Тимошенко отримує комплексне лікування, а також лікувальне харчування, визначені лікарем-неврологом із клініки "Шаріте", професором Лутцом Хармом.

При цьому, додала Сіроштан, члени комісії вважають неможливим переривати це лікування.

"Юлія Володимирівна не може перебувати на засіданні в Апеляційному суді Харківської області 21 травня", - сказала Сіроштан.

Вона підкреслила, що сьогодні є певна позитивна динаміка перебігу хвороби Тимошенко, вона отримує лікувальне харчування, і переривання лікувального процесу може погіршити всі досягнення, які є на сьогодні.

"Члени комісії підписалися під цим висновком, і ми вважаємо, що в судовому засіданні вона брати участь не може", - сказала Сіроштан.

Вона висловила впевненість, що Пенітенціарна служба прислухається до думки лікарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування