Тимошенко поскаржилась, що за нею стежать ще й приховані камери

Субота, 19 травня 2012, 15:01

Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич повідомив, що Юлія Тимошенко перебуває "в дуже важкому психоемоційному стані" через спостереження.

Про він повідомив кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у суботу після зустрічі з Тимошенко.

Протасевис сказав, що обговорював з екс-прем'єром умови її перебування в лікарні, пропозиції президента Європарламенту Мартіна Шульца, а також відносини України та ЄС і їх майбутнє.

"По-перше, ми говорили про умови, в яких перебуває пані Тимошенко в лікарні, по-друге, я запитував чи потрібні їй додаткові лікарі, як запропонував пан Шульц. По-третє, чи погодилася б вона на приїзд представника Європарламенту на розгляд касації у її справі. Це теж пропозиція пана Шульца. І нарешті, ми говорили про відносини України та ЄС загалом та їх майбутнє", -

За його словами, екс-прем'єр сказала, що не потребує додаткової медичної допомоги, оскільки повністю приймає лікування, запропоноване доктором Лютцом Хармсом і німецькими лікарями.

Крім того, за словами Протасевича, вона не проти, щоб на розгляді касаційної скарги в суді був відомий європейський політик, але вважає, що це має бути незалежна, неупереджена людина, авторитет якої не викликає сумніву.

Відповідаючи на запитання про стан здоров'я Тимошенко, Протасевич зазначив, що вона перебуває "в дуже важкому психоемоційному стані".

"Пані Тимошенко в дуже важкому психоемоційному стані. Присутність камер, як відкритих, так і прихованих (вона впевнена, що є приховані камери) - все це не сприяє її одужанню", - зазначив він.

Однак, віце-президент Європарламенту сказав, що бачив тільки три відкриті камери відеоспостереження: дві в коридорі і одну в палаті, де перебуває Тимошенко.

Він наголосив, що сам прихованих камер не бачив ні в тому приміщенні, де була зустріч з Тимошенко, ні в кімнаті, де проходять процедури, ні в інших приміщеннях, але екс-прем'єр стверджує, що там є приховані камери відеоспостереження.

Протасевич також відзначив високий рівень медичного обладнання в лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування