Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" мають намір голосувати за "виборчі" зміни

Понеділок, 21 травня 2012, 19:27

Фракція Партії регіонів готова проголосувати за внесення тільки технічних правок до закону про вибори народних депутатів.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Наша фракція не наполягає на внесенні якихось змін в закон про вибори. Але логічно було б якісь технічні зміни внести в цей закон", - зазначив депутат.

Наприклад, за його словами, в законі про вибори не прописано, що прізвище кандидата в депутати необхідно вказувати - тільки ім'я та по батькові.

"Цю норму необхідно міняти. Якщо ми її не змінимо, то ЦВК змушена буде це змінити", - підкреслив парламентарій.

У той же час він повідомив: представники опозиції заявляють, що не будуть голосувати за внесення змін до закону про вибори, пояснюючи це тим, що нібито регіонали зможуть проголосувати за якусь іншу норму закону.

"Я заявляю, що ніякої іншої норми Партія регіонів включати в даний законопроект не буде. Нас цілком влаштовує ухвалений закон про вибори, який був проголосований конституційною більшістю в парламенті", - заявив Єфремов.

"Ми наполягаємо на тому, що вибори повинні бути чесними і прозорими. І якщо наші колеги від опозиції все-таки підтримають внесення змін до технічних норм закону, то ми за це проголосуємо", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування