Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецька лікар Тимошенко вигнала депутатів і відмовилася від ікри

Вівторок, 22 травня 2012, 09:15

Німецька лікар Аннет Райсхауар, яка прибула на зміну Лутца Хармса для лікування Юлії Тимошенко, відмовилася жити в спеціальній кімнаті і зняла номер у недорогому готелі.

Про це пише Комсомольська правда в Україні.

У Харків Аннет Райсхауар прибула першим же рейсом з Києва. Зустріли її представники Державної пенітенціарної служби - і відразу ж відвезли в лікарню: фізіотерапевт першою справою вирішила познайомитися з пацієнткою.

Щоб провести огляд Тимошенко, їй довелося "потіснити" з палати адвоката Сергія Власенка й лідера парламентської фракції Андрія Кожем'якіна, які, імовірно, доповідали про перенесення засідання Київського міськсуду Харкова по "справі ЄЕСУ" на місяць.

"Провела поверхневий огляд. Познайомилася з пацієнткою, українськими лікарями, які її спостерігають, - сама Тимошенко виглядає нормально, настрій у неї гарний", - поділилася враженнями Райсхауар, покинувши палату екс-прем'єра.

У лікарняному кафе для зустрічі Аннет Райсхауар накрили невеликий фуршетний столик. У меню - бутерброди із сирокопченою ковбасою, канапе із червоною ікрою, сік.

"Але вона не захотіла обідати, напевно, позначився переліт. Вирішила відразу після поверхневого огляду поїхати до себе в готель", - сказав співрозмовник в лікарні.

В інтернеті можна знайти згадування про Аннет Райсхауар. Її називають справжнім професіоналом, крім того, фізіотерапевт виступає регулярним автором американського журналу Mendeley.

Зокрема, пише про терапію для літніх пацієнтів, що страждають болями в шиї. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування