Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналів", які роздають продукти, виженуть із виборчої гонки?

Середа, 23 травня 2012, 11:59

У червні багатьом "регіоналам" - кандидатам у народні депутати, які вже почали роздавати продуктові набори, можуть рекомендувати "піти з дороги".

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на джерела у фракції Партії регіонів у Верховній Раді.

За даними цих джерел, приблизно за півтора місяця до партійного з'їзду, наміченого на 30 липня, деяких кандидатів, які вже стартували на мажоритарних округах, чекатиме розчарування: або їх кампанію посилять політтехнологами, або взагалі рекомендують піти з дороги, нехай і без партквитка ПР.

Як пише видання, "для людей, відповідальних за результат ПР на виборах, очевидно, стало зрозуміло, що перемога "регіоналів" винятково за допомогою роздачі харчів, у першу чергу, б'є по іміджу президента й по його соціальних ініціативах".

"Тому запланований на червень зріз громадської думки може стати для декого з кандидатів моментом істини – якщо їх продпайки не підвищили ні їх особистий рейтинг, ні загальнопартійний, їм рекомендують терміново найняти політтехнологів. Або зійти з дистанції", - говориться в матеріалі.

При цьому видання вважає, що й кандидати-наступники "навіть із новими технологами не будуть мудрувати – вони теж роздаватимуть пайки".

Як відомо, деякі кандидати в нардепи й чинні депутати знову роздають виборцям продукти, особливо до свят. Серед них, зокрема, "регіонали".

Так, до Дня Перемоги в Харкові від імені народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної роздавали гречку, чай, соняшникову олію й листок із вітаннями благодійника.

А в Чернівцях у продпайок із фотографією губернатора Михайла Папієва потрапили не тільки вже звичні продукти харчування, але й горілка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування