Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-президент НОК вважає, що історія з Олімпіадою - провокація

Середа, 23 травня 2012, 19:36

Ситуація з генсекретарем Національного олімпійського комітету Володимиром Геращенком, який пропонував продати за готівку квитки на Олімпіаду у Лондоні, може мати провокаційний характер.

Таку думку озвучив віце-президент НОК, депутат від Партії регіонів Віктор Корж в інтерв'ю ВВС.

"Я думаю, ми найближчим часом розберемося з ситуацією. Я не втрачаю надії, що це непорозуміння. Але, звісно, якщо ця інформація підтвердиться, він, безумовно, не буде більше працювати. І ми будемо вимушені вибачатися", - сказав він.

Корж також висловив здивування тим, які саме квитки могли бути запропоновані до продажу.

Він не виключив, що може йтися про "провокативну ситуацію", оскільки, за його словами, жодна посадова особа в Олімпійському комітеті не має в розпорядженні цих квитків.

"Я не розумію, що він міг пропонувати, адже квитки розподіляються між фахівцями, є відповідні квоти", - наголосив віце-президент.

Як відомо, генсекретар Національного олімпійського комітету України Володимир Геращенко відсторонений з посади після розслідування з приводу продажу квитків на Олімпіаду в Лондоні.

В ході розслідування ВВС з'ясувалося, що деякі офіційні агенти з продажу олімпійських квитків порушували правила, покликані протидіяти їх проникненню на чорний ринок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування