Янукович поскаржився на безсоння через хамство

Четвер, 24 травня 2012, 09:01

Президент Віктор Янукович заявляє, що особисто читає прохання, з якими до нього звертаються люди, і іноді попадає на вороже ставлення й відверте хамство.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Пишуть мені про різне і різні люди, навіть диски надсилають із записами й відео. І от коли ці записи розшифровують і приносять мені текст на папері, я кажу: ні, дайте послухати. Що там людина наговорила, яким тоном і в якій формі", - розповів Янукович.

"Іноді буває неприємно слухати, є відверте хамство, вороже ставлення, тон недозволенний, образи. Іноді й погрози. Але це життя. Від мене ніхто нічого не приховує. Це заборонено. Я читаю й знаю, що мені пишуть насправді", - розповів президент.

"Але звикнути до злості практично неможливо. І дуже часто через це буває безсоння. Думаєш і не можеш зрозуміти, звідки береться така ненависть, як на неї відповідати", - поскаржився Янукович.

"Але я вам як на духу кажу (президент перехрестився): я ні на кого не тримаю зла й молюся, щоб Господь наставив людей і відкрив їм очі. І щоб до них ніхто так не ставився й не бажав того, чого вони бажають мені. Але, звичайно, коли є відкриті погрози, на них реагує служба охорони", - додав він.

Янукович також розповів, що він завжди особисто підписує всі документи, розпорядження, укази.

"Ніяких факсиміле. Іноді можу телефоном сказати, щоб документ пускали в роботу, а я підпишу, коли приїду", - розповів Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування