Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Меркель кажуть, що Тимошенко в Харкові не вилікують

Четвер, 24 травня 2012, 20:09

У відомстві федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель вважають, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко лікують в незадовільних умовах.

Про це йдеться в листі від начальника відділу Східної Європи у відомстві федерального канцлера Німеччини до депутата від НУНС Миколи Катеринчука, повідомляє його прес-служба.

"Декілька членів колишнього уряду та лідери опозиції знаходяться в ув’язненні та страждають від хвороб. Кримінальне законодавство, у формі вибіркового правосуддя, використовується як засіб ослаблення опозиції та перешкоджання демократичним правам українського народу на майбутніх виборах у жовтні", - зазначається в листі.

"По обом питанням, політичній ситуації та гуманітарним питанням щодо стану здоров’я декількох ув’язнених, тобто екс-прем’єру Юлії Тимошенко, ми в тісному контакті з теперішнім урядом", - уточнили у відомстві федерального канцлера Німеччини.

"Таким чином ми змогли добитися, щоб пані Тимошенко лікував німецький лікар в українській лікарні. Але це лише перший крок, так як умови в лікарні, відповідно до оцінок німецьких лікарів, не задовільні для відновлення здоров’я пані Тимошенко", - додав начальник відділу.

"Можу додати, що наразі немає певних планів у Канцлера приїздити до України, але ми поглиблює контакти з оточенням Тимошенко та іншими представниками опозиції та суспільством", - підсумував він.

Як відомо, Німеччина пропонує українській владі забрати Тимошенко на лікування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування