Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко прирівняв Кужель до малозабезпеченої

П'ятниця, 25 травня 2012, 19:35

Віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко запевняє, що в його партії "Сильна Україна" не видавали зарплатню в конвертах.

Про це повідомила його прес-служба у відповідь на запит журналіста KyivPost Юрія Онишківа, текст відповіді журналіст оприлюднив на своїй сторінці в мережі Facebook.

Як відомо, екс-заступник глави партії "Сильна Україна" Олександра Кужель нещодавно заявила, що їй в партії Тігіпка платили зарплату в конверті.

"Зарплату в партії отримували лише працівники апарату, для яких це було основним робочим місцем. У них були оформлені зарплатні картки, все абсолютно офіційно", - розповіли в прес-службі.

 

"Кужель займала політичну позицію, яку ми не оплачували. Але тут ми зробили виняток. Олександра Кужель отримувала і зарплату, і я їй допомагав особисто", - цитують Тігіпка його речники.

"Щодо грошей: я допомагаю багатьом людям – і малозабезпеченим, і бідним, і просто товаришам. І Олександрі Кужель теж допомагав. Але це була не зарплата, це була допомога", - зазначається у відповіді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...