9 журналістів лишаються у лікарнях після фуршету в Донецьку

Неділя, 27 травня 2012, 20:55

Дев'ятеро журналістів, які отруїлися на фуршеті, організованому 21 травня Донецькою залізницею, залишаються у лікарнях Донецька та Макіївки.

Про це повідомляє в неділю Укрінформ з посиланням на СЕС на Донецькій залізниці.

"Після відкриття вокзалу в період з 22 по 25 травня до центральної міської клінічної лікарні № 1 Донецька, а також міської лікарні №7 Макіївки було госпіталізовано 9 працівників засобів масової інформації", - зазначається у повідомленні.

Працівники санстанції зазначають, що меню і проведення фуршету не були узгоджені з їх службою. Враховуючи гостру кишкову інфекцію, медики просять усіх хворих журналістів, що продовжують лікування своїми силами, терміново з'явиться у лікарню.

Як повідомлялося, перед офіційною церемонією відкриття нового залізничного комплексу в Донецьку 21 травня, прес-служба дороги запросила представників ЗМІ на фуршет.

Наступного дня журналісти, які були присутні там, відчули погіршення здоров'я: озноб, підвищення температури до 40, розлад шлунку. Усього постраждало понад 20 осіб.

Попередній діагноз постраждалих – сальмонельоз. Прокуратура продовжує розслідування за фактом масового отруєння людей. Зі свого боку Донецька залізниця зберігає мовчання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування