Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник забрав ліцензії у трьох вузів

Понеділок, 28 травня 2012, 11:18

Державна акредитаційна комісія прийняла рішення про анулювання ліцензій трьом приватним вищим навчальним закладам.

Таке рішення було прийнято за результатами  планових комплексних перевірок Держінспекцією навчальних закладів України, повідомили на сайті Міносвіти.

Так анульовано ліцензії Київському економічному інституту менеджменту (на підготовку молодших спеціалістів зі спеціальностей "Фінанси і кредит", "Комерційна діяльність", "Ресторанне обслуговування").

Донецький коледж радіоелектроніки і управління  також позбавлений ліцензії для всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів та спеціальностей.

Також повністю для всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів та спеціальностей анульовано ліцензії Київському університету "Східний світ".

Крім того, Київському економічному інституту менеджменту надано трьохмісячний строк для усунення виявлених недоліків та порушень при підготовці бакалаврів, спеціалістів, магістрів.

Під час перевірок, інспекторами ДІНЗ зафіксовані численні порушення Ліцензійних умов надання освітніх послуг і виявлено низьку якість підготовки фахівців.

Зокрема, встановлено невідповідність у кадровому, навчально-методичному, матеріально-технічному забезпеченні, порушення Умов прийому до вищих навчальних закладів, процедури призначення керівників ВНЗ.

Окремо відмічено низький рівень знань студентів, за результатами проведених контрольних робіт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування