Кличко хоче "наростити" ще 5-6% виборців

Понеділок, 28 травня 2012, 18:22

Партія "Удар" до жовтня 2012 року, коли будуть проведені вибори до Верховної Ради, може наростити ще 5-6 відсотків голосів виборців.

Про це заявив лідер партії Віталій Кличко під час спілкування з журналістами у Кіровограді, повідомляє його прес-служба.

За словами Кличка, навіть потужні соціологічні інститути займаються замовною соціологією.

"Це війна рейтингів, війна цифр. У країнах західної Європи таке не можливо. Якщо протягом певного періоду соціологічна служба там навмисне чи ненавмисне робить похибки і коригує проценти, її позбавляють ліцензії на роботу", - зазначив Кличко.

При цьому він додав, що в Україні таких правил соціології не існує, тому створюється підґрунтя для маніпуляцій суспільною думкою.

"Спочатку одні соціологи нам розповідають про те, що певна політична сила має один рейтинг, потім інші говорять, що рейтинг зовсім інший, і так без кінця. Комусь домальовують, у когось забирають. Люди не можуть скласти об’єктивну картину підтримки політиків та партій", - зазначив політик.

"Тому "Удар" замовляє соціологічні дослідження тільки у інститутів з репутацією, перевіреною роками. Ми також робимо внутрішню соціологію, і тому можемо впевнено заявляти про ті цифри, які ми сьогодні озвучуємо. А це - понад 10% підтримки виборців", - сказав Кличко.

Політик переконаний, що до моменту проведення виборів у жовтні партія зможе "наростити" ще 5-6 відсотків, відтак легко подолає виборчий бар’єр і буде представлена у майбутньому парламенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування