Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко відмовився показатися лікарям

Вівторок, 29 травня 2012, 08:55

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився від медичного огляду у понеділок.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Луценко відмовився від запропонованого медичного огляду, мотивуючи це недовірою до лікарів, про що подав письмову заяву. Про це було складено відповідний акт.", - зазначили у повідомленні.

"Додатково ДПтС України інформує, що за час перебування в Київському слідчому ізоляторі Луценко 14 разів оглядався комісіями МОЗ України і провідними лікарями, а також 7 разів вивозився до закладів МОЗ України для проведення інструментального обстеження", - додає прес-служба.

У закладах МОЗ Луценко двічі перебував на стаціонарному лікуванні.

ДПтС також нагадала, що раніше лікарі підтвердили встановлені комісією фахівців МОЗ діагнози, що гепатиту С у Луценка не виявлено і раніше виявлено не було.

"Стан Ю.Луценка фахівцями Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги був оцінений як задовільний, а порівняно з травнем минулого року (перебував в цій же лікарні на обстеженні та стаціонарному лікуванні) лікарі відмітили покращення стану його здоров’я", - сказано у повідомленні.

Раніше Луценко та його захисники заявляли, що  екс-міністра внутрішніх справ є діагноз вірусний гепатит TTV, а не гепатит С.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування