Янукович-батько ходив у парламент ще гірше, ніж Янукович-син

Вівторок, 29 травня 2012, 17:36

Рекордсменом з пропущених засідань парламенту є депутат-регіонал Рінат Ахметов.

Як повідомили Українській правді в Апараті Верховної Ради, Ахметов за чотири з половиною роки роботи нинішнього парламенту пройшов письмову реєстрацію лише один раз.

Не реєструвався Ахметов на 529 сесійних засіданнях. Як вказано у відповіді Апарату Верховної Ради, причина відсутності Ахметова "невідома".

Нещодавно нагороджений "за плідну законотворчу діяльність" орденом "За заслуги" депутат-регіонал Юрій Чертков пройшов письмову реєстрацію на чотирьох засіданнях, тоді як на 525 засіданнях він був відсутній.

Депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Костянтин Жеваго за період з 23 листопада 2007 по 18 травня 2012 пройшов письмову реєстрацію лише на 11 засіданнях з 530.

Також на 11 засіданнях з 530 був зареєстрований депутат-регіонал Володимир Мальцев, який до обрання в парламент працював водієм Ріната Ахметова.

Віктор Янукович-молодший за чотири з половиною роки пропустив понад половину засідань парламенту.

Він пройшов письмову реєстрацію на 238 засіданнях, тоді як з невідомих причин пропустив 274 засідання. Ще на 13 засіданнях він був у відпусці, а на п'яти - у відрядженні.

Його батько Віктор Янукович-старший пропустив 2/3 засідань парламенту. До обрання президентом він зареєструвався лише на 93 засіданнях з 272.

178 засідань майбутній пропустив з невідомих причин, а одне - в зв'язку з хворобою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування