В УЄФА вважають Україну такою ж безпечною, як Німеччина

Четвер, 3 травня 2012, 21:01

Підготовка до Євро-2012 проходить добре, а сам турнір пройде на високому рівні з усіх організаційних аспектів.

Про це у коментарі німецькому спортивному інформагентству Sport-Informations-Dienst заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

За його словами, питання про внесення будь-яких змін до формату проведення турніру не стоїть.

"Можливість цього навіть не розглядається. Підготовка до Євро-2012 проходить добре", - зазначив футбольний функціонер.

Він додав, що все йде за планом, і наступного тижня об'єкти майбутнього чемпіонату будуть передані керівництву УЄФА. "Уже 11 травня ми приймаємо стадіони, а на деяких об'єктах уже працюють наші фахівці. Дороги назад немає", - заявив Каллен.

Він підкреслив, що рівень організації безпеки Євро-2012 буде високим.

"Україна - безпечна країна. З цього аспекту ми маємо ситуацію, порівнянну з Німеччиною або Швейцарією. Все буде добре", - сказав операційний директор УЄФА.

Як повідомлялося, раніше Каллен не виключив, що чемпіонат Євро-2012 може бути перенесений на інший рік через ситуацію в Україні.

У той же час, представники громадського руху "Євро-патруль" і кілька волонтерів приймаючого міста Києва передали в посольство Німеччини звернення до канцлера ФРН Ангели Меркель із закликом не бойкотувати чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Як передає "Інтерфакс-Україна", учасники акції закликають німецького прем'єра приїхати в Україну під час проведення турніру, щоб переконатися в гостинності українців і подивитися, як добре підготовлені волонтери та інші особи, причетні до проведення Євро-2012.

Представника "Євро-патруля" і одного з волонтерів пропустили до будівлі посольства Німеччини, яке знаходиться в центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького, і вони змогли передати своє звернення.

За словами активістів, під даним листом поставили підпис близько 400 волонтерів з різних регіонів України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування