Олександрівська лікарня не виганяє хворих через Євро - головлікар

Середа, 30 травня 2012, 13:20

Головний лікар Олександрівської лікарні Роман Василишин спростовує інформацію про те, що через Євро-2012 звідти примусово виписують хворих.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

"Жодного хворого достроково виписувати ми не будемо і не переводимо до іншої лікарні. Це нонсенс. Це просто смішно про це говорити", - заявив він.

"Виписуємо лише тих, хто в плановому порядку завершив лікування", - додав головний лікар.

"Ми до 11 червня виписуємо всіх в плановому порядку. А далі тримаємо резерв. Таким чином, будуть резервуватися місця", - сказав він і додав, що лікарня все одно прийматиме "ургетних хворих".

Він також прокоментував встановлення нового шлагбауму у лікарні. За його словами, його вирішили поставити через те, що територію лікарні використовують як парковку.

"У нас в лікарні влаштували міський паркінг, сюди зранку заїжджають, ставлять машини і до вечора. Швидкій і нашим співробітникам немає куди ставити машини. Тому ми поряд із шлагбаумом зробили безкоштовний паркінг для тих, хто приїжджає у лікарню до родичів", - сказав головний лікар.

"Якщо хтось везе хворого, він може заїхати на територію на 10-15 хвилин", - сказав він і додав, що це можна обговорити з охоронцем, який стоїть поряд із шлагбаумом.

Василишин також додав, що є список лікарів, які мають машини і можуть заїжджати за шлагбаум на територію лікарні безкоштовно.

Перед цим джерела "Української правди" повідомляли, що з лікарів, які мають машину, збиралися одноразово взяти 500 гривень за те, щоб вони мали можливість заїжджати за шлагбаум.

Як відомо, Олександрівська лікарня на час Євро-2012 обслуговуватиме уболівальників Євро-2012. Раніше телеканал 1+1 повідомив, що через це з лікарні примусово виписують всіх хворих.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування