Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович зібрався у відпустку перед виборами

Четвер, 31 травня 2012, 14:38

Міністр юстиції Олександр Лавринович, який є заступником керівника штабу Партії регіонів з юридичних питань, допускає відхід у відпустку восени в зв'язку з виборами Верховної Ради.

Про це він сказав Українським Новинам.

"Може виникнути (необхідність йти у відпустку), напевно, коли буде йти кампанія безпосередньо, тоді може виникнути більше питань, і мені доведеться приділяти цьому більше уваги", - розповів Лавринович.

Він відзначив, що зараз не бачить необхідності іти у відпустку для роботи в штабі в зв'язку з тим, що в нього поки не виникає по цій темі багато питань і він може поєднувати роботу в штабі з роботою міністра юстиції.

При цьому Лавринович не повідомив, чи буде він брати відпустку влітку для відпочинку, відзначивши, що постарається поєднати відпочинок з роботою, коли заходи будуть проходити в приморських містах.

Як відомо, ПР призначила главою виборчого штабу на виборах Ради секретаря Ради національної безпеки й оборони Андрія Клюєва.

У роботі штабу ПР, крім Лавриновича, також задіяний віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко і віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Раніше Клюєв і Тігіпко заявили, що мають намір піти у відпустку на час кампанії з виборів до Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...