Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед матчем у Львові вболівальники справляли нужду на обочині

Неділя, 10 червня 2012, 13:28

На гру збірних Німеччини та Португалії уболівальників із центру Львова возили спеціальні автобуси.

Як повідомляє Gazeta.ua, кожен автобус був із розпізнавальними знаками. Одні возили німецьких вболівальників, а інші – португальських.

Перших відвозили до супермаркету "Ашан". Останніх висаджували з боку автовокзалу, посеред поля. Такий розподіл був пов'язаний із розташуванням секторів, в які продавалися квитки за національною квотою.

Проте фани сідали в перший ліпший автобус. В середині співали національні гімни, робили переклички між собою.

Виходячи із автобуса, фани одразу бігли на обочину, щоб справити свою нужду. Кілька туалетів були розташовані лише біля самого стадіону. До них стояли великі черги. Міліціонери, які проходили повз, зауважень людям не робили. Просто оберталися вбік.

Фото Gazeta.ua

Крім того, фанів Португалії висаджували в калюжі. Автобуси зупинялися перед нею. Люди, виходячи, ступали зразу у воду.

Фото Gazeta.ua

Також було помітно багато недоробок навколо стадіону. Так друга, найбільша, парковка так все ще не заасфальтована. Пристадіонна територія не облагороджена. Повсюди болото.

Видання також повідомляє, що біля стадіону "Арена Львів" активно торгували квитками. Їх продавали іноземні фанати та українські.

"Іноземні фанати віддають квитки за собівартістю, деколи роблять знижки на 5-10 євро. Українці ж роблять націнку 200-300 гривень. Квитки, які коштують 70 – 120 євро продають за 100-150 відповідно. Лише до початку матчу українці теж почали знижувати ціни на квитки", - пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування