Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Біля "Донбас Арени" у Донецьку вболівальники юрбляться з обіду

Понеділок, 11 червня 2012, 16:00

У Донецьку за три години до початку матчу "Євро-2012" Англія - Франція біля кас "Донбас Арени" уже спостерігається стовпотворіння вболівальників.

Про це пише "ОстроВ".

Фото з веб-камер "Донбас Арени"

Матч у Донецьку почнеться о 19:00.

О 17:30 в офіційній фан-зоні почнеться святковий карнавал, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Донецької облдержадміністрації.

Карнавал пройде від бульвару Пушкіна до фан-зони біля стадіону "Шахтар".

Після цього вболівальники зможуть подивитися футбольний матч між збірними Франції та Англії, а потім – двобій Україна - Швеція, який почнеться в Києві о 21:45.

У перерві між таймами гри Україна - Швеція всі присутні стануть свідками феєрверку "Стіна вогню".

Як зазначає прес-служба Донецької ОДА, "подібні розваги стануть доброю традицією для всіх відвідувачів фан-зони УЄФА Євро 2012 протягом усього місяця".

"Святкові концерти за участю вітчизняних зірок, молодіжні вечірки з найкращими ді-джеями, вікторини, конкурси з розіграшами призів, і багато інших сюрпризів – стануть обов’язковою щоденною програмою. Вхід на територію фан-зони безкоштовний", - говориться в повідомленні.

Прес-служба ОДА також повідомляє, що в дні матчів у Донецьку громадський транспорт працюватиме цілодобово.

За 10 годин до початку гри в дні матчів у Донецьку будуть поступово посилювати заходи безпеки в центрі міста.

Навколо стадіону "Донбас Арена" за 4 години до початку матчів і ще 2 години після завершення ігор функціонуватиме транспортний периметр безпеки, у межах якого буде тимчасово перекритий рух громадського транспорту.

Однак мешканці міста зможуть безперешкодно проїхати до місць проживання усередині транспортного периметра безпеки: для цього до кожного будинку буде відкритий заїзд із сусідніх вулиць.

Пішохідний рух буде здійснюватися без обмежень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування