Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"АероСвіт" стверджує, що ліцензію у них не відбирають

Вівторок, 12 червня 2012, 16:13

"АероСвіт" спростовує інформацію про можливе анулювання ліцензії на міжнародні авіаперевезення.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу "АероСвіту".

"Це вже не перший випадок розповсюдження в останні місяці фальсифікацій щодо авіакомпанії. "АероСвіт" перевіряє інформацію щодо їх ініціатора", - заявляє авіакомпанія.

"АероСвіт" також повідомляє, що він вжив необхідних заходів і, починаючи з 12 червня, поступово відновлює регулярність виконання рейсів.

Поки, за даними компанії, фіксуються запізнення у відправці і прибутті лише кількох авіарейсів як наслідок затримок в понеділок, 11 червня.

"Раніше авіакомпанія вже називала головною причиною затримок, які почастішали 8-11 червня, несподіване виведення з експлуатації в травні цього року чотирьох літаків зарубіжних перевізників-партнерів і затримку з поставкою двох нових повітряних суден з незалежних від "АероСвіту" причин", - повідомляє авіакомпанія.

В Державіаслужбі також заявили, що не отримували жодних розпоряджень підготувати документи, необхідні для анулювання ліцензії "АероСвіту" на здійснення міжнародних авіаперевезень.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на джерело в Мінінфраструктури писали про те, що авіакомпанії "АероСвіт" загрожує анулювання ліцензії на здійснення міжнародних авіаперевезень.

Причиною цього нібито є нездатність компанії забезпечити своєчасне відправлення рейсів і нормальне здійснення перевезень.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування