Польській МЗС: 184 затриманих вболівальників, жертв немає

Середа, 13 червня 2012, 13:12

Польща засуджує бійки прихильників команд Росії та Польщі у Варшаві та наголошує, що вони мали точковий характер.

Про це йдеться у повідомленні МЗС Польщі .

"Сутички, що сталися, мали точковий характер і не переросли у більш масові зіткнення. Ми засуджуємо бійки прихильників команд з обох сторін у день проведення матчу Польща - Росія 12.06.2012 р", - сказано в повідомленні.

"Вчора 99% уболівальників обох країн, Польщі і Росії, разом прекрасно відпочивали робили спільні фотографії, співали та змагалися хіба що у вигукуваннях", - сказано в документі.

"Поліція Польщі заперечує інформацію про смерть одного із російських уболівальників. Крім цього, також наголошуємо, що ніхто з учасників не був тяжко поранений, а всі, хто звернувся за медичною допомогою, на цей час вже вийшли з лікарні", - наголошують у посольстві.

До цього часу на території Варшави Польська поліція затримала 184 особи у зв`язку з порушенням 12 червня порядку і безпеки перед матчем Польща - Росія. Серед затриманих є громадяни Польщі і громадяни Росії.

"Працівники Поліції зараз переглядають записи з моніторингу та камер, встановлюють особи псевдо-уболівальників, які брали участь у порушенні порядку. Не виключаються подальші затримання можливих учасників. В цьому питанні триває тісна співпраця з російською стороною", - наголосили у посольстві.

Також у посольстві зазначили, що у вказаних сутичках були поранені 10 польських поліцейських.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування