Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партійники Королевської просяться в "Батьківщину"

Середа, 13 червня 2012, 13:18

7 районних та міських осередків партії "Україна – вперед" Наталії Королевської висловили бажання влитися до лав Волинського обласного осередку партії "Батьківщина".

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

На ім’я голови облорганізації цієї партії Анатолія Грицюка надійшло звернення керівників Луцької, Ковельської, Нововолинської міських, Луцької, Ковельської, Ратнівської та Володимир-Волинської районних організацій Української соціал-демократичної партії ("Україна – вперед"), в якому вони просять прийняти їх партійців до лав волинської "Батьківщини".

Таке рішення, за даними партії Юлії Тимошенко, продиктоване незгодою членів партії "Україна – вперед" із політичною позицією Королевської та її рішеннями по розбудові УСДП.

У зверненні йдеться про те, що вийти з лав "Україна - Вперед" хочуть близько 2300 членів партії та керівництво вищезазначених осередків.

Грицюк зазначив, що партія "Батьківщина" готова прийняти у свої лави всіх, хто поділяє її політичні цілі, хто прагне змін на краще в Україні та готовий для цього працювати й боротися.

"Тисячі членів Української соціал-демократичної партії, яка завжди була опозиційною до нинішньої влади, стали заручниками політичних амбіцій окремо взятої особи – її нинішнього лідера. Тож якщо члени УСДП бажають долучатися до нашої партії і спільно із Об’єднаною опозицією працювати, то ми вітаємо таке рішення", - заявив Грицюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...