Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікареві Тимошенко дали орден за заслуги. Він просто гарний лікар

Четвер, 14 червня 2012, 11:09

Влада Німеччини нагородили лікаря клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина), 66-літнього професора Норберта Хааса орденом "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина".

Про це говориться в повідомленні клініки, повідомляють Українські новини.

"Протягом десятиліть ви демонструєте видатні успіхи як лікар в області ортопедії і травматології. Ви заслужили національний і міжнародний авторитет як викладач, учений, дослідник. Загалом, ви великий фахівець, величина й у вас завжди на першому місці благополуччя пацієнта", - заявила на церемонії вручення нагороди федеральний міністр утворення і науки Німеччини Аннет Шаван.

Хаас, зокрема, нагороджений за довгі роки волонтерської роботи.

Крім роботи в "Шаріте", він також є членом консультативних рад багатьох національних і міжнародних наукових організацій, викладає у вузах на території колишнього Радянського Союзу.

У 2007 році він був визнаний гідним звання почесного доктора Воронезької державної медичної академії ім. Миколи Бурденка (Росія).

У "Шаріте" Хаас з 2003 року обіймає посаду директора центра кістково-м'язової хірургії.

Хаас - один із двох лікарів з Німеччини, які навесні цього року в Качанівській виправній колонії №54 (Харків) проводили медичне обстеження Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...