Турчинов каже, що влада нищить білборди опозиції

Четвер, 14 червня 2012, 14:39

Заступник голови "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що влада нищить рекламу опозиції.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, комунальним службам Києва з бюджету виділено 20 мільйонів гривень на демонтаж реклами опозиції.

Турчинов зазначив, що білборди об’єднаної опозиції знімаються щоночі працівниками муніципальних служб під прикриттям працівників міліції.

Зокрема, за його словами, було знято білборди у Києві, на Вишгородській трасі, якою їздить Віктор Янукович.

"Щоб його не дратувала опозиція, о 4-ій годині ранку працівники комунальних служб під захистом міліції тричі знімали нашу зовнішню рекламу. І це саме та міліція, яка чергувала біля плакатів із зображенням Януковича, у які громадяни жбурляли яйця і фарбу, а міліція проти цих громадян відкривала кримінальні справи", - сказав Турчинов.

Він повідомив, що об’єднана опозиція планувала розмістити 200 білбордів у Києві, але на сьогодні існує дозвіл на розміщення лише 36, "і з кожним днем ця кількість зменшується".

За словами Турчинова, керівництво комунального підприємства "Київреклама", що функціонує при КМДА, телефонує в рекламні агенції та попереджає, що КМДА демонтуватиме білборди тих рекламних агенцій, які співпрацюватимуть з опозицією.

"В результаті нам повідомляють про неможливість подальшої співпраці", - підкреслив він.

"Проти тих рекламних агенцій, які підписали з нами угоду, відбувається війна на знищення по всій Україні, навіть у сільських районах, де є установка не розміщувати жодного білборду Об’єднаної опозиції", - заявив він.

При цьому Турчинов звернув увагу на те, що у президента, Партії регіонів та їх політичних сателітів "проблем з рекламою взагалі не існує".

Він наголосив, що "об’єднана опозиція має такі ж самі права на зовнішню рекламу, як і Янукович, як і Партія регіонів, як і політичні проекти Банкової".

У зв’язку з цим, за його словами, опозиція звертатиметься до ОБСЄ та міжнародних спостерігачі за виборами в Україні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування