Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ірина Луценко про Януковича: Невміння формулювати свої думки видає його

П'ятниця, 15 червня 2012, 14:51

Обмеження у коментарі щодо справи екс-міністра Юрія Луценка словами "любить - не любить" говорить про наднизький рівень культури та освіти Віктора Януковича.

Про це заявила дружина екс-міністра Юрія Луценка Ірина коментуючи слова президента щодо кримінальної справи проти її чоловіка, повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

"Президент, маючи низьку культуру спілкування і слабеньку шкільну підготовку по формулюванню і донесенню до суспільства думок, не зовсім вдало висловився щодо справи мого чоловіка. Думаю, це можна йому пробачити, знаючи про його важке минуле. Ну що взяти із людини з низьким інтелектуальним рівнем?" - зауважила Луценко.

Вона висловила припущення, що Янукович займається самонавіюванням, "що, можливо, таки Луценко у чомусь винний", - припустила Луценко.

"Проте елементарне невміння формулювати свої думки видає його - Луценко невинний", - сказала вона.

Луценко упевнена, що такі заяви Янукович робить із розпачу, бо "не може похвалитися ні зрушеннями в економіці, ні проведенням реальних реформ".

"Приховані псевдореформи, про які говорить Янукович іноземним ЗМІ, є лише прикриттям тих політичних переслідувань, які відбуваються в Україні. Українське суспільство і весь демократичний світ сприймають справу проти мого чоловіка виключно як політичну помсту", - наголосила дружина екс-міністра.

Щодо справи екс-міністра, вона упевнена, що всі крапки над "і" буде розставляти суд.

"Звинувачення по відношенню до мого чоловіка - абсурдні. А у словах Януковича звучить лише розпач, бо і Схід, і Захід говорять, що справа мого чоловіка — це політичне переслідування", - ще раз наголосила Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...