Томенко: Янукович живе в якійсь загадковій країні

П'ятниця, 15 червня 2012, 19:41

Заява президента Віктора Януковича, що ЗМІ віддають майже весь свій час для висвітлення діяльності опозиції, показує, що він не володіє реальною ситуацією в країні.

Таку думку озвучив заступник глави Верховної Ради Микола Томенко, коментуючи заяву президента про те, що опозиція забирає 99% ефірного часу.

"Президент Віктор Янукович живе в загадковій країні, де влада успішно подолала розруху, а 99% часу в ЗМІ виступає опозиція... Очевидно, президент не так активно дивиться телебачення, а оперує даними, які йому надає його команда", - додав Томенко.

За його словами, чутки про те, що Янукович не володіє реальною ситуацією в Україні, все більше підтверджуються його необ'єктивними заявами.

Віце-спікер підкреслив, що якщо взяти до уваги дані моніторингу теленовин (за квітень цього року), оприлюднені Академією української преси, то в цілому 67% синхрону належить представникам влади, 22% - опозиції, 11% - іншим політикам.

Томенко також звернув увагу на те, що, як говориться у вже згаданому дослідженні, в переважній більшості повідомлень про політичні новини в Україні на всіх каналах представлена ​​тільки одна точка зору і тільки 16% повідомлень в цілому з кількома точками зору.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування