Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецький благодійник вимагає в матері Попової 24 тисячі євро

Субота, 16 червня 2012, 16:35

Німецький благодійник Рейко Опітц, який пообіцяв організувати Олександрі Поповій реабілітацію в клініці в Європі, забрав паспорти дівчини (закордонний і український) і за їх повернення вимагає 24 тисячі євро.

Про це повідомила журналістам мама Олександри Алла Гудзь, передає УКРІНФОРМ.

"Рейко забрав обидва паспорти Саші і документи моєї сестри, яка мала їхати з донькою до Німеччини, і обіцяв оформити візи. Натомість минулого тижня він привіз німецького професора доктора Хармса на консультацію до Саші. Нині за це вимагає гроші і в поверненні документів відмовляє", - каже Гудзь.

За її словами, вона вдячна Опітцу за допомогу, але 24 тисяч євро у неї немає. Усі витрати на лікування та реабілітацію Саші оплачує фонд "Розвиток України". І якщо ситуація не зміниться найближчими днями, Гудзь буде змушена звертатися до правоохоронних органів.

Мама Саші каже, що дочці потрібно оформляти інвалідність, а без документів це неможливо. Крім того, фонд Рината Ахметова обіцяє подарувати Саші квартиру, і для цього також потрібен паспорт.

Оостаннім часом стан здоров'я Саші поліпшується. Вона почала вживати їжу з ложки, намагається вставати і вимовляти слова. Родичі вже не наполягають на її реабілітації за кордоном.

Олександру Попову до напівсмерті побив 22-річний Олександр Косінов. Дівчина стала його випадковою жертвою. Понад 2 місяці Саша перебувала у комі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування