Кожем'якін вважає, що заступник хотів зайняти його місце

Неділя, 17 червня 2012, 13:54

Лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін припускає, що нардеп Юрій Одарченко хотів зайняти його місце.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу, коментуючи інцидент, коли після розгляду "мовного" законопроекту Кожем'якін ставив на фракції питання про свою відставку.

"Спровокував це питання один із моїх заступників, пан Одарченко, і сказав мені, що "я б на вашому місці написав заяву". Він, напевно, розраховував, що дійсно почнеться підйом фракції, і вона вся загудить і затупає ногами", - сказав депутат.

"Може, він захотів покерувати вже фракцією, може, він думає, що настав цей сигнал, що не спрацювали по закону. Але фракція мене підтримала, вона мені дала довіру. Не вийшло в тих, хто це хотів зробити", - додав Кожем'якін.

Відповідаючи на питання, чи зараз йому як голові фракції ніхто не загрожує, депутат сказав: "Мені і до того ніхто не загрожував. Щоб загрожувати мені, треба дуже серйозні аргументи мати. А в цієї людини їх не було".

В то же час, Кожем'якін заявив, що зараз вони з Одарченком "порозумілися".

Як повідомлялося, 5 червня опозиція не зірвала голосування щодо "мовного" законопроекту, і він був прийнятий в першому читанні. Після цього на засіданні фракції БЮТ-Батьківщина стався конфлікт між Одарченком і Кожем'якіним. В результаті, Кожем'якін поставив на голосування питання про довіру йому як голові фракції, і отримав переважну більшість голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування