Міліція: донецькі хулігани не чіпатимуть англійців

Понеділок, 18 червня 2012, 19:44

Донецькі футбольні хулігани не готуються до зіткнень з англійськими уболівальниками напередодні матчу "Україна - Англія", що відбудеться 19 червня.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба управління міліції в Донецькій області.

"Днями в деяких британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що донецькі футбольні хулігани начебто готуються до зіткнень з англійськими уболівальниками", - йдеться в повідомленні.

"Автор стверджує, що в Донецьку активісти руху ультрас розвісили по місту сотні листівок з написом "Ми чекаємо на Євро". На них начебто зображені натовпи молодих людей, що рухаються "стінка на стінку", - зазначили в міліції.

"Заявляємо, що інформація британських журналістів не відповідає дійсності. У середовищі уболівальників немає радикальних настроїв з приводу прибуття іноземців, відсутні і листівки, про які йдеться у статті", - запевнили в прес-службі.

"Гостей, що приїжджають із зарубіжжя, в шахтарській столиці чекає спокійна, доброзичлива обстановка", - додали в міліції

Донецьке управління також запевняє, що "готове забезпечити безпеку і порядок у місті під час проведення європейського футбольного форуму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування