Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Батьківщині" обурені Януковичем, який ображає Тимошенко в іноземних ЗМІ

Четвер, 21 червня 2012, 13:49

У партії "Батьківщина" заявляють, що Віктору Януковичу, який порушує презумпцію невинуватості, доведеться відповідати за брехню.

Про це йдеться в заяві "Батьківщини".

"Ми обурені маніакальною впертістю Віктора Януковича, який майже щодня порушує презумпцію невинуватості та продовжує в іноземних ЗМІ заявляти про нібито причетність Юлії Тимошенко до якихось кримінальних справ", - сказано в повідомленні.

У "Батьківщині" переконані, що "ця, нібито причетність, існує у фантазіях представників режиму Януковича, які фальсифікуючи справи проти екс-прем‘єр-міністра, намагаються видати бажане за дійсне".

"Однак увесь світ вже дав оцінку цим фантазіям, назвавши сфабриковані проти лідера опозиції справи політично вмотивованими та політичним переслідуванням", - йдеться в заяві.

У "Батьківщині" нагадали, що в жодній країні світу немає двічі судимого президента – за розбій та хуліганство, - і президент Янукович чудово знає, що колись відповідав за реально задокументовані та доказані факти.

Як відомо,  в інтерв'ю німецькому журналу SUPERillu Янукович заявив, що в усьому світі немає політика, причетного до такої великої кількості кримінальних справ, як Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування