"Регіонал" пообіцяв допомогти опозиції знайти "тушок" у її лавах

П'ятниця, 22 червня 2012, 13:00

"Регіонал" Владислав Лук'янов заявляє, що його партія готова допомогти опозиції боротися зі зрадниками.

Про це він сказав, коментуючи заяву представників опозиції щодо забезпечення чесних і прозорих виборів.

"Якщо вже "полум'яні" опозиціонери розгорнули кампанію з полювання на "тушок", ми з превеликим задоволенням допоможемо їм відкрити очі на багато речей і готові підказати, хто є хто в їхній політичній силі", - заявив Лук 'янов.

На його думку, лідери опозиції, заявляючи про наміри боротися за чистоту своїх лав, можуть і самі опинитися на "звалищі політичного сміття".

"Забавно чути про те, яке покарання придумали лідери об'єднаної опозиції для власних "тушок". Тим, з кого вони роками збирали гроші, тим, хто платити відмовився, і тим, хто завчасно покинув їхній політичний табір, вони погрожують влаштувати незавидне політичне майбутнє, а саме не допустити їх потрапляння до наступного скликання парламенту", - сказав він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"За такою логікою, першим з об'єднаного списку необхідно видворити пана Турчинова, який у 1998 році пробрався до Верховної Ради від партії "Громада" Павла Лазаренка, але через деякий час прибився до спідниці", - додав Лук 'янов.  

На його думку, недалеко від Турчинова пішов "і самопроголошений лідер опозиції Арсеній Яценюк".          

"Примудрившись потрапити до парламенту в першій трійці за списком НУНС, він за прикладом Турчинова з часом також дистанціювався від своїх колишніх соратників. Яценюк боротиметься, поки відпочиває Тимошенко. А це ні багато ні мало - сім років, і головне завдання - вистояти в конкуренції, не знявши завчасно жовту майку лідера", - заявив Лук’янов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування