Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко хоче підштовхнути владу лікуватися в Україні

Субота, 23 червня 2012, 11:07

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко зареєстрував у парламенті проект постанови "Про підтримку національних закладів охорони здоров’я".

Як повідомили УНІАН у прес-службі Томенка, про це він сказав журналістам на Черкащині.

За словами віце-спікера, даним документом особам, уповноваженим на виконання функцій держави, зокрема, президенту, голові Верховної Ради, його заступникам, членам Кабінету міністрів, керівникам центральних органів виконавчої влади, народним депутатам та іншим високопосадовцям рекомендується реалізовувати своє право на охорону здоров’я та медичну допомогу у національній мережі закладів охорони здоров’я.

"Лікування вищого керівництва держави в іноземних закладах охорони здоров’я, на жаль, стало в Україні усталеною практикою", - зазначив віце-спікер.

За його словами, обираючи між українськими та закордонними лікарнями на користь останніх, влада фактично нівелює всі свої запевнення щодо підтримки та розвитку українських національних закладів охорони здоров’я.

"На жаль, не можна законодавчим документом прямо заборонити чиновникам лікування за кордоном, тому була зареєстрована постанова, яка рекомендує високопосадовцям користуватися українськими закладами охорони здоров’я", - сказав Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування