Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича кажуть, що інтерв’ю німецькому таблоїду давали Меркель і Шульц

Субота, 23 червня 2012, 17:42

Журнал "SUPERillu" — лише одне з видань Німеччини зі "списку очікування" на інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем.

Про це йдеться в коментарі прес-служби адміністрації президента на інформацію про те, що даний журнал є бульварним виданням.

Прес-служба зазначає, що протягом останнього місяця з запитами на інтерв'ю до президента зверталися десятки ЗМІ з різних країн.

Загалом, останнім часом Янукович дав інтерв’ю газеті "The Wall Street Journal" (США), журналу "Експрес" (Франція), газеті "Financial Times" (Велика Британія), телерадіокомпанії "Бі-бі-сі" (Велика Британія), газеті "Sunday Times of London" (Велика Британія), журналу "Time" (США), агентству "Bloomberg" (США) та журналу "SUPERillu" (Німеччина).

Крім цього, ще понад 20 як закордонних, так і українських ЗМІ стоять в графіку у "списку очікування" на можливість поспілкуватися з президентом.

"Щодо інтерв'ю німецькому виданню "SUPERillu", то це — лише одне з видань Німеччини зі "списку очікування" на інтерв'ю з главою держави. Принагідно зазначаємо, що інтерв’ю цьому журналу давали Ангела Меркель, Мартін Шульц, Вацлав Гавел, Войцех Ярузельський та інші", - зазначили у прес-службі.

Там додали, що президент однаково поважає роботу всіх засобів масової інформації, незалежно від специфіки їх аудиторії, якщо ця робота ґрунтується на принципах чесності, професійності та об'єктивності.

Раніше заступник директора Могилянської школи журналістики Діана Дуцик повідомила, що видання "SUPERillu" є "бульварним журналом".

"Українська правда" також подавала запит на інтерв'ю з Януковичем, на яке все ще очікує.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування