Донецька міліція не заперечує, що причиною різанини був Hyundai

Неділя, 24 червня 2012, 15:33

Співробітники Управління МВС на Донецькій залізниці через тяжкий стан двох потерпілих поки що не можуть встановити дійсну причину бійки із застосуванням холодної зброї.

Про це в неділю УНІАН повідомила керівник прес-служби Управління МВС на Донецькій залізниці Ольга Черногор.

За її словами, в даний час правоохоронці проводять всі слідчі дії, але потерпілі "обидва перебувають у тяжкому стабільному стані в реанімаційному відділенні Донецької залізничної лікарні, і зараз їх опитати не представляється можливим – лікарі не дозволяють".

"Ми самі зараз відновити картину того, що між ними сталося, не можемо", - наголосила Черногор.

Вона повідомила, що цей інцидент стався в ніч з 22 на 23 червня, але про те, скільки ножових поранень було завдано потерпілим, сказати не змогла "через таємницю слідства".

На питання УНІАН, чи дійсно затриманий є начальником Донецького залізничного депо, вона чіткої відповіді не дала.

"Поки що я не можу підтверджувати цю інформацію, поки людині не буде пред'явлено звинувачення. Так, він співробітник держпідприємства на Донецькій залізниці. Він не те, щоб великий керівник, але має відношення до керівництва", - сказала Черногор.

Але потім вона додала: "Потерпілі якесь відношення мають до керівництва Донецької залізниці, а сам затриманий – він співробітник вагонного депо на станції Донецьк. Вони зустрічалися з робочих питань".

"Думаємо, наступного тижня затриманому буде пред'явлено звинувачення й інформація буде повнішою", - сказала Черногор.

При цьому вона повідомила, що знайома з інформаціями, поширеними в різних ЗМІ про те, що бійка нібито виникла після поломки поїзду "Hyundai".

"Ця інформація не від нас виходила. Ми все, що можна, написали на офіційному сайті, решта – таємниця слідства, більше, ніж там сказано, додати вже нічого не можемо. Хто подав цю інформацію, ми зараз в цьому розбираємося. Це входить в процес слідчих заходів", - зазначила Черногор.

Раніше сектор зв'язків з громадськістю УМВС на Донецькій залізниці повідомив: "Попередньо встановлено, що конфлікт виник на побутовому ґрунті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...