Регіоналка вважає 22 червня святом

Неділя, 24 червня 2012, 16:03

Народний депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва назвала 22 червня днем свята.

Як повідомляють "Новости Донбасса", цього дня відбулася конференція Донецької міської організації Партії регіонів.

Делегати конференції рекомендували вищим партійним органам висунути кандидатами в нардепи по мажоритарних округах міста Бахтєєву, а також інших чинних депутатів Верховної Ради Юхима Звягільського, Валентина Ландіка та депутата Донецької облради Олександра Бобкова та секретаря Донецької міськради Миколу Левченка.

Бахтеєва після завершення конференції стояла в холі Палацу культури імені Куйбишева і, чекаючи на завершення прес-конференції мера, спілкувалася з Левченком.

Вона сказала: "Сьогодні свято".

Однак журналіст, який знімав на відео те, що відбувається в холі, сказав Бахтєєвій, що 22 червня день жалоби.

На репліку журналіста про день скорботи, Бахтєєва сказала: "Двадцять першого, а сьогодні - двадцять друге".

Потім в діалог вступив Левченко: "Ми ж перемогли в цій війні, значить у нас свято". Потім Левченко додав, що "траур нехай німці відзначають".

Звертаючись до журналіста, Бахтєєва сказала: "Сьогодні ми зустрілися разом, об'єдналися, висловилися. Мені приємно, що я з вами зустрілася, зі своїм земляком - це теж свято".

Видання зазначає, що перед початком конференції міський голова Донецька Олександр Лук'янченко оголошував хвилину мовчання на честь Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, який в країні відзначається щорічно 22 червня згідно з указом президента № 1245/2000 від 17 листопада 2000 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування