Донецький залізничник, який порізав колег, був тверезим

Понеділок, 25 червня 2012, 13:18

Затриманий співробітник депо Донецької залізниці, який завдав важкі ножові поранення своїм колегам, у момент інциденту був тверезим. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на керівника прес-служби управління МВС на Донецькій залізниці Ольгу Черногор.

Вона не змогла ні підтвердити, ні спростувати той факт, що бійка з тяжкими кримінальними наслідками між співробітниками Донецької залізниці носила побутовий характер.

"Про те, що мав місце побутовий випадок - це припускають так. Але це не точно, оскільки поки ми ні підтвердити, ні спростувати цей факт не можемо. Ні ту, ні іншу інформацію не підтвердимо", - сказала Черногор.

На запитання про те, чи були інші учасники події в стані алкогольного сп`яніння, вона відповіла:

"Наскільки мені відомо, зараз ми підтвердити можемо лише те, що затриманий не перебував у стані алкогольного сп`яніння. А підтвердити, що двоє постраждалих перебували, або не перебували (в стані алкогольного сп`яніння) ми не можемо, оскільки вони, дійсно, у важкому стані".

Черногор також повідомила, що постраждалі ще не надають ніяких свідчень. "Вони не почали давати свідчення. Поки це питання не ясне", - зазначила керівник прес-служби.

У свою чергу мер Донецька Олександр Лук'янченко назвав провокацією те, що поножовщину між співробітниками Донецької залізниці пов'язують з якимись поломками поїзда "Hyundai".

"Але ті, хто намагається пов'язати це з поїздами ("Hyundai"), це чергова провокація", - сказав мер на прес-конференції.

Також прес-служба "Укрзалізниці" повідомила, що у п’ятницю 22 червня в Донецьку не було інцидентів у роботі поїзду "Український експрес".

Компанія підкреслює, що "інформація про ймовірні причини конфлікту, яка була розповсюджена ЗМІ у неділю 24 червня, є недостовірною та непідтвердженою".

"До того ж, ремонт цих поїздів проходить у Києві, а не в Донецьку. Таким чином, версія щодо зв’язку інциденту із поломкою поїзду не має підстав", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, за даними міліції, в ніч з 22 на 23 червня на Донецькій залізниці сталася бійка між трьома працівниками депо, в результаті якої двоє з них отримали ножові поранення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News