Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку міліціонери зґвалтували затриманого кийком?

Понеділок, 25 червня 2012, 22:11

У опорному пункті №5 Петровського райвідділу міліції Донецька 17 червня був зґвалтований правоохоронцями міліцейським кийком громадянин Михайло Бєліков.

Про це заявили родичі потерпілого, в понеділок журналістам у Петровської райлікарні №14, де знаходиться на лікуванні Бєліков, передає "Остров".

За словами двоюрідного брата потерпілого Альберта Леонова, правоохоронці затримали Бєлікова близько чотирьох годин дня в неділю.

"Він приїхав з роботи на автостанцію "Трудовська", вирішив узяти пиво, випити і відправитися додому. До нього підійшли правоохоронці у чорному форменому одязі, не представившись і не пред'явивши документів, сказали, що "пити в громадському місці - не положено". Бєліков вилив пиво і сказав, що не буде", - розповів брат потерпілого.

"Тоді йому ззаду завдали удар і стали бити. Наділи наручники, посадили в машину і відвезли у опорний пункт, де стали бити і знущатися над ним", - додав він.

Сам Бєліков розповів журналістам, що після всіх знущань, що відбувалися в опорному пункті, йому допоміг вийти звідти інший співробітник міліції, який сказав "принеси 1,5 тисячі, йди туди додому і забудь все, що тут було, особливо про той інцидент - тобі самому буде соромно".

Леонов зазначає, що в свідченнях, які давав його брат після подій слідчому, він вказав на те, що його ґвалтували міліцейським кийком надівши на нього презерватив.

У оперпункті перебували крім дільничного порядку п'яти правоохоронців.

"Він не пам'ятає, скільки було людей, близько п'яти. Палицями били, ребро поламали... Ніхто не намагався зупинити з інших співробітників. Ніхто не намагався, просто спостерігали, допомагали, тримали...", - обурюється Леонов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування