Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Касацію Тимошенко теж відклали до висновків експертизи

Вівторок, 26 червня 2012, 12:31

Вищий спеціалізований суд продовжить розгляд касації у "газовій справі" екс-прем’єра Юлії Тимошенко 12 липня, о 10:00.

Таке рішення колегія суддів ухвалила у вівторок, 26 червня, повідомляє УНІАН.

Головуючий суддя Станіслав Міщенко зазначив, що суду необхідно отримати результати судмедекспертизи щодо стану здоров’я Тимошенко.

Після оголошення рішення один із прихильників екс-прем’єра в залі суду дістав трубу та зіграв "Вставай, страна огромная".

Під судом у вівторок проводили мітинг "кілька тисяч прихильників" Тимошенко, включаючи депутатів опозиції, зазначає прес-служба Тимошенко.

Держобвинувачення просило перенести розгляд касації Тимошенко до висновку судово-медичної експертизи про стан її здоров’я.

Прокурор пропонувала провести наступне засідання в цій справі після засідання Київського райсуду Харкова, який і призначив експертизу стану здоров’я екс-прем’єра на предмет того, чи може вона брати участь у засіданнях у справі щодо ЄЕСУ.

Водночас, Тимошенко та її захист просили Вищий спецсуд розглядати касаційну скаргу на незаконність "газового" вироку за її відсутності.

25 червня Київський райсуд Харкова постановив провести судово-медичну експертизу стану здоров’я Тимошенко щодо її спроможності прибути в суд. Якщо Тимошенко відмовиться від обстежень, експертиза буде проведена на підставі її медичних документів.

Харківський суд продовжить розгляд справи проти Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" 10 липня, коли мають бути висновки експертизи.

УНІАН, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування